Running Dinner

Dato: 20 maj, 2017
Tid: 15:00

Et nyt arrangement har fundet frem til Vorgod-Barde. Et arrangement, hvor man har muligheden for at møde både nye og kendte mennesker til et ”eftermiddagsløb” men efterfølgende fælles grill.

Arrangementet finder sted lørdag den 20. maj 2017 fra kl. 15.00

Alle er velkomne – store som små, enlige som par eller store familier – enhver husstand, der er medlem af Vorgod-Barde Borgerforening kan tilmelde sig 😊

Hvad går running dinner ud på?
Hvert hjem er ansvarlig for at tilberede en let anretning til eftermiddagskaffen. Tre ”hjem” nyder en anretning sammen i ét af deres hjem, hvorefter alle ”hjem” begiver sig videre til et nyt hjem, hvor næste anretning indtages. Proceduren gentages.
Efter sidste hjem mødes alle deltagere til pølser og brød ved primitiv lejrplads (Engtoften 17) kl. 18. Borgerforeningen sørger for pølser og brød. Drikkevarer kan købes.

En let anretning kan f.eks. bestå af en kage, et frugtfad eller snacks, så som chips – kun fantasien sætter grænser 😊

Vil man med til en hyggelig dag med mulighed for at møde og snakke med en masse mennesker, skal man tilmelde sig med navn, antal personer og adresse ved:

Henriette Gohr Lauridsen: 61 70 17 18 / henriettegohr@gmail.com

Sidste frist for tilmelding er den 6. maj 2017. Tilmeldingen er bindende (stort planlægningsarbejde) og koster 50 kr. pr. hjem til dækning af pølser og brød.
Betaling sker sammen med tilmelding enten på MobilePay (61701718) eller kontant til Henriette Gohr Lauridsen, Bellisvej 3.

Efter tilmelding melder Vorgod-Barde Borgerforening ud, hvilke ”hjem”, der skal besøge hinanden 😊