Årets borger fra 2000

Årets Borger 2000

Lilian Andersen


Årets Borger 2019

Brian Vesterager, Formand for VBMF og aktiv gennem rigtig mange år.


Årets Borger 2018


Årets Borger 2017

”Team Lille Ahle” med Simon, Daniel og Klaus Kristensen

De har været initiativ tager til Traktortræk i Vorgod-Barde og har været særdeles dygtige til at fremme kendskabet til byen. Fra nær og fjern har de kunnet samle interesserede omkring traktortræk og været med til at gøre det til en folkefest ved at inddrage de lokale foreninger i sognet.

Med mere end 60 traktorer, 1400 gæster og  tilgang af en masser af frivillige er det lykkedes gennem de sidste 4 år at køre forårsfesten til en gedigen succes. Det er også lykkedes at få medier til at interessere sig for byen, så selv TV2 Midt/Vest har været her og lavet direkte fjernsyn.

De har været med til at skabe en kæmpe opbakning mellem land og by og udvikle byens største havefest.


Årets Borger 2016


Årets Borger 2015

Lars Old Jensen


Årets Borger 2014

Dagny Birkebæk

Hun er- uden at fornærme hende – ved at være en ældre dame, men stadig i fuld vigør, ikke kun for sig selv og hendes familie. Nej – hun er fast hjælper på plejehjemmet, bager og hygger for beboerne. Hjælper hver uge i Genbrugen, hvor hun sætter på plads, gør rent og ikke mindst hygger om dem, der kommer til en kop kaffe og en småkage (mange gange bagt af Dagny)

Flere familier har haft glæde af hende gennem mange år som reservebedste, barnepige, levering af hjemmebag, rengøringskone og meget mere.

Og selv om der er kommet nogle skavanker har hun altid et smil på læben når man møder hende i Vorgod-Barde.


Årets Borger 2013 i Vorgod-Barde – Jon Poulsen.

Tak for al din hjælp gennem årene. Du står altid til rådighed og er klar til at give en hånd med. Selv ferie kan afsættes, når der skal laves Sportsuge.