Torvedag – 2012

Torvedag - 2012

Vellykket kræmmerdag i Vorgod-Barde

Selv om det lørdag formiddag så ud til at ville blive en grå og regnfuld dag i Vorgod-Barde så nåede det at klare op og solen kom frem inden dagens kræmmermarked startede kl. 13.00
Skolegården i Vorgod-Barde var fyldt med ca. 20 boder med salg af alverdens ting. Der var boder med Honning, Is, Smykker, Tøj og Legetøj bare for at nævne nogle, og en stand hvor der blev lavet pileflet og Andelskassen uddelte popcorn og havde en konkurrence, så der var meget at se på.
Ud over boderne var ca. 10 veteran køretøjer mødt op, hvoraf den ældste var fra 1928. Dette var et ekstra tilløbsstykke og mange kiggede interesseret på bilerne.
Der var mange besøgende i løbet af de 3 timer arrangementet varede og alle ventede spændt på kåringen af kagerne i kagekonkurrencen. Konditor Tanja Ensig skulle finde den bedste kage i henholdsvis børne- og voksen-rækken. Vinderen i Børnerækken blev søstrene Signe, Mette og Lisa Hjørnholm og i voksenrækken løb Jeanette Holbøl med æren. Efter at kagerne var bedømt var der salg af kaffe og alle var velkommen til at smage på kagerne, hvilket mange af de fremmødte gjorde og inden længe var der næsten spist op.
De frivillige som sammen med borgerforeningen havde stået for arrangementet var godt tilfreds med det store fremmøde af byens borgere. Dejligt at se at så mange bakkede op om arrangementet og gjorde det til en hyggelig eftermiddag.